Nieuw Brabo Antwerpen

Nieuw Brabo Antwerpen is een familiale basketbalclub in Deurne waar iedereen welkom is!

Nieuw Brabo Antwerpen

Nieuw Brabo Antwerpen is een familiale basketbalclub in Deurne waar iedereen welkom is! Wij bieden zowel competitief als recreatief basketbal aan. Wij hebben momenteel 4 seniorsploegen en 6 jeugdploegen die competitief spelen. Centraal staat een goede jeugdopleiding die voor doorstroom kan zorgen naar onze ervaren seniorsploegen. Daarnaast bieden wij recreatief sporten aan in onze basketbalschool en multimovewerking. 

0

Leden

0

Ploegen

0

Jeugdspelers

0

Seniorspelers

Nieuws


Ontdek Multimove!

Heb jij een kindje van min. 3j en max. 6j en zoek je een starthobby? Een leuke les waarin ze veilig bewegen en plezier beleven? Multimove biedt kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarbij plezier centraal staat. Er wordt gewerkt met de 12 basisbewegingen en de lessen zijn sportneutraal.

Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling bij kinderen en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie!
 


SPORTPALEISWERKING

Wat is het? Onze club voorziet vrijwilligers voor een toogdienst op de verschillende locaties van de sportpaleis Group. Hiervoor krijgt onze club een deel van de omzet van deze evenementen. Fondsen die we goed kunnen gebruiken om onze clubwerking in stand te houden; betaling van scheidsrechters, coaches, nieuw materiaal, …. 

Wat kan jij doen? Wij zijn steeds op zoek naar vrijwilligers die willen helpen. Ervaring is niet noodzakelijk en iedereen mag meedoen. Je hoeft dus geen lid te zijn van onze club. Neem gerust je tantes, nonkels, vrienden, collega’s, …. mee. 

De minimum leeftijd is 17 jaar.

Wil je meedoen? Klik hier voor een overzicht van de evenementen. Contacteer Koen via 0475 50 03 05 of k.claus@skynet.be

 

Wat is het? Onze club voorziet vrijwilligers voor een toondienst op de verschillende locaties van de sportpaleis Group. Hiervoor krijgt onze club een deel van de omzet van deze evenementen. Fondsen die we goed kunnen gebruiken om onze clubwerking in stand te houden; betaling van scheidsrechters, coaches, nieuw materiaal, …. 

Wat kan jij doen? Wij zijn steeds op zoek naar vrijwilligers die willen helpen. Ervaring is niet noodzakelijk en iedereen mag meedoen. Je ho

 

Onze club

Onze club

Basketbalschool

Ben je tussen 6 en 14 jaar oud? Ben je al een tijdje op zoek naar een geschikte hobby? Wil je leren hoe je een basketbal moet dribbelen en in de ring gooien, kom dan naar onze basketbalschool.

Onze teams

Wij hebben momenteel 4 seniorsploegen en 6 jeugdploegen die competitief spelen. Centraal staat een goede jeugdopleiding die voor doorstroom kan zorgen naar onze ervaren seniorsploegen.

onze coolste momenten

Nieuw Brabo Antwerpen is een familiale basketbalclub in Deurne waar iedereen welkom is! Wij bieden zowel competitief als recreatief basketbal aan.

Contact Info

Website made by LEMO Agency

Privacybeleid