30-05-2014 TORNOOI OLICSA MINIEMEN

Net als vorig jaar sloten de miniemen 1 het seizoen af met het tornooi van Olicsa. Nog een laatste wapenfeit voor de zomerstop, in open lucht, en gelukkig met droog weer. Het was aan de frisse kant, perfect voor de spelers maar iets minder interessant voor de supporters. We speelden twee wedstrijden, tegen Essense ESBAC en BBC Bonheiden, beide met winst voor Nieuw Brabo. Ondanks het tempo (twee wedstrijden onmiddellijk na elkaar) bleef de ploeg er voluit voor gaan. Een mooier afscheid konden we ons niet wensen.

Tijdens een etentje bij Fogos (een streepje Braziliƫ om alvast in the mood te komen voor de WK-gekte die op ons af komt) werd de coach nog even in de bloemetjes gezet en konden ouders en spelers een laatste keer verbroederen.

Geniet van de vakantie!

Comments are closed.