08-05-2015 ALGEMENE VERGADERING

Op onze jaarlijkse algemene vergadering, op vrijdag 8 mei, gunde kersverse nieuwe voorzitter Stefan ons een terugblik op het voorbije seizoen, met lof voor de inzet van de ploegen.

De doelstellingen voor het seizoen 2015-2016 werden toegelicht. Zo wordt o.a. opnieuw een cursus “tafelofficieel” ingericht om de ondersteuning voor de ploegen veilig te stellen.

Basketbal is een competitiesport en een ploegsport: de voorzitter benadrukte hoe belangrjik het is om als team samen te trainen en samen in de competitie te spelen, en dit zowel bij thuis- als uitwedstrijden.

Tot slot werd gewezen op het belang van onze activiteiten en de cafetaria als bron van inkomsten: de lidgelden dekken slechts een klein deel van de kosten die we jaarlijks moeten maken om onze spelers de kans te geven hun sport te beoefenen. Idee├źn voor activiteiten of informatie over mogelijke sponsors zijn dan ook meer dan welkom.