ARCHIEF 2014-2015

Antwerpen Zingt

Nog voor het seizoen goed en wel begonnen is planden we onze eerste activiteit. Onder het motto “Spieken bij de buren kan geen kwaad” bezocht een delegatie van NBA ANTWERPEN ZINGT op 3 augustus.

Lees meer…

Pita

Tijdens het weekend van 6 en 7 september speelden we thuis onze eerste wedstrijden van het seizoen. Onze SENIORS 3 grepen deze gelegenheid meteen aan om het publiek te verwennen met EEN HEERLIJKE PORTIE PITA.

Lees meer…

Paëlla

Op vrijdag 10 oktober was het smullen geblazen in de cafetaria, we schaarden ons dan met z’n allen rond de grote pan en dompelden onszelf onder in SPAANSE SFEER met lekkere PAELLA.

Lees meer…

Cocktails

Op 18 oktober staken onze SENIORS DAMES opnieuw de bevallige handen uit de mouwen om hun gasten te tracteren op een Bicky burger en HEERLIJKE COCKTAILS.

Lees meer…

Kaas-en-wijnavond

Op 21 november ging onze jaarlijkse topper door, de super-de-luxe KAAS-EN-WIJNAVOND. Het werd een gezellige boel, klik door naar de pagina voor enkele sfeerbeelden.

Lees meer…

Sint

DE SINT bracht op 6 december een bezoekje aan onze jongste spelers. De schoentjes stonden klaar en DE SINT werd enthousiast onthaald!

Lees meer…

Jenever De eerste seniorswedstrijden van het nieuwe jaar, op 3 januari, worden extra luister bijgezet met een JENEVERKRAAM en smaakvolle spekpatatjes.
Fandag Op 7 februari hielden we onze FANDAG. Je kon komen supporteren voor twee seniors maar je kon die avond ook smullen van lekkere kip van ’t spit of ribbetjes, beide met patatjes en groenten naar believen. De sfeer zat er nadien helemaal in met een optreden van “rockin’ pop coverband” Hard Candy.
Valentijnsbrunch

Romantiek vierde hoogtij op 15 februari: onze jaarlijkse ZONDAGSBRUNCH stond deze keer helemaal IN HET TEKEN VAN VALENTIJN.

Lees meer…

Rommelmarkt De Expohal werd op 15 maart even omgetoverd in een heuse ROMMELMARKT.
Paastornooi Op 4, 5 en 6 april organiseerden we ons PAASTORNOOI VOOR JEUGDSPELERS.
Algemene vergadering

Op 8 mei organiseerden we onze JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING: een gelegenheid om terug te blikken op het voorbije seizoen en vooruit te kijken naar het volgende.

Lees meer…

NBA BBQ

Op 10 mei sluiten we naar goede gewoonte het seizoen af met de NIEUW BRABO BARBECUE in het Fort van Merksem.

Lees meer…

Leave Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.