06-08-2017 COVECO NIEL – NBA SEN2

In een eerste oefenwedstrijd als voorbereiding op het seizoen speelden onze seniors 2 uit tegen Coveco Niel. De wedstrijd kwam wat traagjes op gang, het was vooral aftasten, veel gescoord werd er niet. Pas in de laatste twee minuten van het eerste kwart werden er punten gepakt en klokten we af op een bescheiden 7-11.

Brabo zag in het tweede kwart z’n voorsprong terugvallen tot één puntje. De rest van de wedstrijd verliep nagenoeg gelijk opgaand. De thuisploeg nam even een kleine voorsprong maar werd opnieuw ingehaald door onze seniors. De beslissende punten vielen pas in de allerlaatste minuut. Nadat we met vrijworpen een puntje op voorsprong waren gekomen kregen we twintig seconden voor tijd balbezit en konden we nog een laatste keer scoren. Eindstand: 60-63.

Quarters: 7-11, 20-17, 19-14, 14-21 – 60-63

Dario: 22 – Abdul: 4 – Floris: 7 – Nils: 15 – Elias: 11 – Gianni: 4