23-09-2017 NBA SEN2 – WALEM

Brabo kreeg met Vriendenhof Walem een geduchte tegenstander voor de kiezen: potige kerels, flitsende passes, trefzekere shots. De bezoekers braken herhaald door de verdediging en liepen met elke quarter een paar punten verder uit.

De thuisploeg leek er even zelf niet meer in te geloven maar een peptalk van coach Moussa keerde het tij, Brabo ging er opnieuw volle bak voor en kon bij 46-46 een eerste keer gelijk komen. Walem vocht terug maar Nieuw Brabo kon opnieuw aansluiten, met nog dertig seconden te spelen stond er een uitdagende 52-52 op het bord. De overwinning lonkte misschien net iets te erg, fouten werden afgestraft met freeshots en balverlies, waardoor Walem in de slotfase nog twee punten kon sprokkelen en zo de wedstrijd op zijn naam schreef.

Quarters: 11-16, 10-13, 12-17, 19-8 – 52-54

Dario: 8 – Koen: 4 – Junior: 5 – Floris: 4 – Othman: 7 – Nils: 5 – Mo: 3 – Elias: 16