2015-02-15 VALENTIJNSBRUNCH

februari 23rd, 2015

De Expohal was op deze zondag na Valentijn wederom the place to be voor wie lekker wilde tafelen met clubgenoten en familie. Naar jaarlijkse gewoonte konden alle aanwezigen zich te goed doen aan heel wat lekkers.

Laat ons vooral ook niet vergeten dat deze brunch helemaal in het teken stond van Valentijn, de hoogdag van de liefde…

Dit feestelijk samenkomen was uiteraard ook nu weer niet mogelijk zonder de hulp van heel wat helpende handen, en ook niet zonder de aanwezige eetlustigen. Dank aan allen die erbij waren, zowel aan tafel als in de keuken!

06-12-2014 BEZOEK VAN DE SINT

december 9th, 2014

Op 6 december was de Sint op bezoek bij Nieuw Brabo!

In afwachting van zijn komst konden onze jeugdige spelers alvast tekeningen inkleuren en verdrongen ze zich rond Magic Majid, die met zijn vingervlugge trucs zorgde voor blije én verbaasde gezichten.

De Sint werd bij zijn aankomst meteen door de kinderen getracteerd op één van Magic Majids trucjes en een welkomstlied. Zwarte Piet moest als een echte bodyguard de weg naar de troon vrijmaken.

Iedereen schaarde zich rond de bezoekers voor een gezellige babbel, waarna er (uiteraard!) pakjes werden uitgedeeld. Klein en groot mocht bij de Sint op schoot – tja, daar gaat jullie reputatie, gasten!

Nadat Sint en Piet werden uitgewuifd werden de kinderen getrakteerd op pannenkoeken als zoete afsluiter van het feest.

Hartelijk dank aan Sinterklaas en Zwarte Piet, aan Magic Majid en alle helpende handen.

Tot volgend jaar, Sint!

21-11-2014 KAAS-EN-WIJNAVOND

oktober 22nd, 2014

Op 21 november kon je genieten van onze jaarlijkse topper, de super-de-luxe KAAS-EN-WIJNAVOND!

Nadat coach Stefan de talrijk opgekomen gasten verwelkomde wachtte een uitgebreid kaasbuffet om van te smullen, en wie geen kaas lustte kon zich tegoed doen aan een lekker charcuteriebuffet.

Het eetfestijn werd gevolgd door een sfeervolle Brabo Zingt, onder de vakkundige leiding van ervaringsdeskundige Paul Huybrechts. Vanaf het eerste lied zat de sfeer erin. De ene na de andere gelegenheidsgroep -iedereen jonger dan 30, spelers, vrouwen, bestuursleden- mocht het podium beklimmen om het beste van zichzelf te geven in meezingers van formaat: “foute muziek” maar ook rock en hedendaagse pop kwamen aan bod.

Eindigen deden we met het überlied onder de afsluiters, Abba’s Thank You for the Music.

Thank you for Nieuw Brabo Zingt, en dank aan de talrijke aanwezigen: clubleden, familie en vrienden.

Bedankt, Tim, voor het videomateriaal.

10-10-2014 PAELLA

september 13th, 2014

Op vrijdag 10 oktober was het smullen geblazen in de cafetaria, we dompelden onszelf onder in SPAANSE SFEER met lekkere PAELLA.

Terwijl vanaf 18h het aperitief werd geserveerd creëerde onze eigen masterchef Frank een heerlijke pan vol lekkers. Niet veel later schaarden we ons met z’n allen rond de grote pan voor een eetfestijn.

Voor wie het toch bij Vlaamse kost wilde houden waren er ook stoofvlees en frieten.

Onze huisfilosofen probeerden elk een van de gerechten en konden beide zeer appreciëren.

18-10-2014 COCKTAILS EN BICKYBURGERS

augustus 21st, 2014

Op zaterdag 18 oktober steken onze SENIORS DAMES de bevallige handen uit de mouwen om je te tracteren op een feest!

Een hongertje? Gun jezelf een bickyburger, met zorg bereid door onze damesploeg.

Om je helemaal in zuiderse sferen te wanen kan je in onze cafetaria terecht voor een zwoelzoete cocktail. Wie er vorige jaren bij was weet dat dit smaakt naar meer…

06-09-2014 PITA

augustus 21st, 2014

Tijdens het weekend van 6 en 7 september speelden we thuis onze eerste wedstrijden van het seizoen. Onze SENIORS 3 grepen deze gelegenheid meteen aan om het publiek te verwennen met een heerlijke portie pita.

Uiteraard kon je ook het hele weekend een wedstrijd meepikken. Coach Jeroen kon met z’n benjamins meteen aantreden tegen een sterk Nijlen, dat met 36-42 net de overwinning wegkaapte.

03-08-2014 ANTWERPEN ZINGT

augustus 5th, 2014
We hebben onze eigen BRABO ZINGT maar ook op Antwerpen Zingt wilden we ons niet onbetuigd laten dus gingen we met een uitgelaten delegatie van de kadetten en seniors de uitdaging aan om ook op de Gedempte Zuiderdokken onze stem te laten horen. “Antwaarpe zal het geweiten ebbe!”