Goedkoper basketten

Tips om goedkoper te basketten

Tegemoetkoming van de mutualiteit. Een ziekenfonds komt tegemoet in het lidgeld van een sportclub. Het bedrag schommelt tussen de 15 en 25 euro per persoon en per jaar. 

Wenst u graag een formulier betreffen de tussenkomst mutualiteit in het betaalde lidgeld volstaat het om een mail te sturen naar Koen Claus, onze secretaris, op secretariaat1483@nieuwbrabo.be met de naam van uw speler en bij welke mutualiteit u bent aangesloten. U zal een bericht krijgen als dit formulier beschikbaar is in het bakje van Koen in de cafetaria.

Meer informatie vindt u op:

  • Christelijke Mutualiteit: klik hier voor het formulier en hier voor meer info.
  • Solidaris Vlaanderen: klik hier voor het formulier en hier voor meer info.
  • Liberale Mutualiteit: klik hier voor het formulier en hier voor meer info.
  • Helan: klik hier voor het formulier en hier voor meer info.
  • Vlaams Neutraal Ziekenfonds: klik hier voor het formulier en hier voor meer info.
 
 

 Ziekenfondsen betalen de tegemoetkoming van de vorige twee seizoenen ook nog uit. Leuk om weten: ziekenfondsenbetalen tot twee jaar na datum hun deeltje van het lidgeld terug. Bent u vorig seizoen een en ander vergeten? U kan de tegemoetkoming voor het lidgeld van het vorige seizoen alsnog opvragen, bijvoorbeeld samen met het huidige seizoen. Wel moet u voor elk seizoen een apart document invullen. 

Een afbetalingsplan aanvragen. Het is steeds mogelijk een afbetalingsplan te vragen bij de club. Zo spreidt u de betaling van het lidgeld over meerdere maanden. Discretie wordt verzekerd. Let op: kom zeker de afspraken rond het afbetalen na. Wanneer de betalingsdeadline wordt overschreden, kan de club de speler verhinderen te trainen/te spelen tot wanneer de betaling gebeurde. Kaart aub problemen tijdig aan bij ons bestuur op info@nieuwbrabo.be zodat ze vermeden kunnen worden.


Het district of de gemeente
waarin u woont kan tegemoet komen in het lidgeld. Ieder district of gemeente maakt zelf de keuze of ze dit doen en welke procedure ze daarvoor volgen. U vraagt zelf best bij de sportdienst van het district of de gemeente waar u woont of dergelijke tegemoetkoming in het lidgeld bestaat. 

Bent u rechthebbende bij een sociaal centrum (OCMW)? Dat kan u steun vragen om uzelf of uw kinderen in te schrijven bij een sportclub. Dat heet een ‘vrijetijdstoelage’. De toelage kan ook om sportmateriaal aan te kopen of om deel te nemen aan een sportkamp. Op deze pagina vindt u meer informatie van het Antwerpse OCMW. 

Gallerij

onze coolste momenten

Nieuw Brabo Antwerpen is een familiale basketbalclub in Deurne waar iedereen welkom is! Wij bieden zowel competitief als recreatief basketbal aan.

Contact Info

Website made by LEMO Agency

Privacybeleid